back-image
Қарағанды облысы білім басқармасының Шахтинск қаласы білім бөлімінің "№4 жалпы білім беретін мектебі " КММ
Организации> Қарағанды облысы білім басқармасының Шахтинск қаласы білім бөлімінің "№4 жалпы білім беретін мектебі " КММ
Работа мониторинговой комиссии
30-11-2023 16:11
Работа мониторинговой комиссии

 Тамақтану сапасының мониторингі жөніндегі комиссияның құрамында:

Н. Н. Жадко..- мектеп директоры
Садуова С. А. - директордың ТЖ жөніндегі орынбасары
Фризен Е. В.. - Қамқоршылық кеңесінің төрағасы
Рамазанова А. В.- медицина қызметкері
Мансурова М. в. - әлеуметтік педагог
30.11.2023 ж. мектеп асханасында тамақтану сапасына тексеру жүргізілді.
Тексеру барысында мыналар анықталды:
30.11.2023 ж. мектеп асханасында оқушылардың сауығуына ықпал ететін түрлі нан-тоқаш өнімдері ұсынылды.
Комиссия асхана қызметкерлерінің тағамдық және энергетикалық құндылықтарының санитарлық ережелерінің талаптарын сақтағанын анықтады.
Асханада көрнекті жерде мектеп директоры бекіткен мәзір бар, онда аспаздық өнімдердің атаулары мен олардың құны туралы мәліметтер көрсетіледі.
Жұмысқа тиісті кәсіптік біліктілігі бар, жұмысқа қабылдау кезінде алдын ала өткеннен және белгіленген тәртіппен мерзімді медициналық тексеруден өткен адамдар жіберілді.
Медицина қызметкері мектепте тамақтануды ұйымдастыруды, оның ішінде келіп түсетін өнімдердің сапасын, азық-түліктің дұрыс салынуын және дайын тағамның дайындалуын, ауыз су режимінің сақталуын және асхананың үй-жайларын үнемі тазалау мен дезинфекциялауды қадағалайды.
Комиссия по мониторингу качества питания в составе:
Жадько Н.Н. .- директор школы
Садуова С.А.- зам. директора по ВР
Фризен Е.В.. - председатель Попечительского совета
Рамазанова А.В..- медработник
Мансурова М.В. – социальный педагог
30.11.2023г. Провели проверку качества питания в школьной столовой.
В ходе проверки выявлено:
Школьной столовой на 30.11.2023г. было предложено разнообразные хлебо-булочные изделия, способствующее оздоровлению учащихся.
Комиссией установлено, что работниками столовой соблюдены требования санитарных правил их пищевой и энергетической ценности.
В обеденном зале на видном месте меню, утвержденное директором школы, в котором указываются сведения о названиях кулинарных изделий и их стоимость.
К работе допущены лица, имеющие соответствующую профессиональную квалификацию, прошедшие предварительный, при поступлении на работу, и периодические медицинские осмотры в установленном порядке.
 Медицинский работник следит за организацией питания в школе, в том числе за качеством поступающих продуктов, правильностью закладки продуктов и приготовлением готовой пищи, соблюдением питьевого режима и регулярной уборкой и дезинфекции помещений столовой.

Новости