2025 жылдың 30 қыркүйегінде мектептің бракераж комиссиясы мектепте тамақтануды ұйымдастыруды тексерді.
Күнделікті мәзір бекітілген перспективалық мәзірге сәйкес келеді . Асхананың барлық қызметкерлері өндірістік санитария ережелерімен танысып, еңбекті қорғау және қауіпсіздік техникасы бойынша тұрақты нұсқаулықтан өтеді. Дайын тағамдардың тәуліктік сынамалары белгіленген тәртіппен сақталады.
Жуу және дезинфекциялау құралдарының жеткілікті саны бар. Тоңазытқыштарда өнімдердің дұрыс орналасуы байқалады, бұл өнімдердің қауіпсіздігі мен сапасын қамтамасыз етеді. Үй-жайлар таза ұсталады, ас блогын жинау үшін қажетті мүкәммал бар, үнемі ылғалды жинау жүргізіледі.
Комиссия пісірілген тағамдардың уақтылы, ыстық түрде берілетінін, дәмі мен сыртқы түрі жағымды екенін атап өтті.